Elektronisch Roken met de Joyetech eGo-T

De eGo-T e-sigaret van Joyetech is een elektrische sigaret. Deze sigaret is gemakkelijk om te gebruiken. Het is een grote stap richting perfecte elektrische sigaretten.

We weten dat roken erg ongezond is. Een elektrische sigaret is een goed alternatief voor de normale sigaret. Een elektrische sigaret bevat meestal wel nicotine, maar veel minder andere schadelijke stoffen, zoals teer en koolmonoxide. De e-sigaret heeft daardoor veel minder gevolgen voor de roker en zijn omgeving. Bij elektrisch roken komen geen geurtjes vrij. De elektrische sigaret is met nicotine verkrijgbaar en zonder nicotine.

joyetech-ego-tHoe werkt een elektrische sigaret?

Een e-sigaret bestaat meestal uit een batterij, een atomizer (verdamper) en een vloeistoftank (ook wel cartridge of tank genoemd). De verdamper (atomizer) verwarmt de vloeistof (e-liquid) en daardoor komt damp vrij. Door het inhaleren via het mondstuk en het indrukken van een knopje, zorgt de batterij ervoor dat de atomizer (verstuiver) de vloeistof verwarmd. Hierdoor wordt de in de tank e-liquid verdampt. Daarom noemen we elektrisch roken ook vaak dampen.

Bezoek Deelektronischesigaret.nl om de Joyetech eGo-T te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation